PATRICK LADRU (Hoofd Jeugd Scouting AFC Ajax)
In samenwerking met SoccerPLAY” heb ik een platform ontwikkeld, waarin, per leeftijdscategorie, alle trainingstopics zijn uitgeschreven. Vanwege het feit dat ik destijds al werkzaam was bij AFC Ajax was AFC Ajax bereid was haar naam aan dit platform te verbinden, zo ontstond de “Ajax Online Academy,” die inmiddels wereldwijd bekendheid heeft. Nadat ik Ajax had verlaten voor een buitenlands avontuur, heb ik 3 jaar lang elke dag intensief met het systeem gewerkt en op deze manier mijn coaches team aangestuurd. Doordat ik eerder in de jaren ‘90 was opgeleid met de visie van Louis van Gaal en later heb mogen werken met die van Johan Cruyff, is mijn werk als het ware een mix van de twee meest bekende coaches ter wereld !

BRAM MEURS (Sportpsychologie en Mentale training)
Bram Meurs (1982) is sociaal & organisatiepsycholoog en in het bezit van de aantekening Sportpsychologie. Naast het spelen in de top van de amateurs speelde Bram Betaald Voetbal bij PSV en FC Eindhoven. Hij is in het bezit van het diploma Trainer Coach III en schreef de boeken Voetbal Psychologie (2014) en Kopsterk (2010, coauteur). Beide boeken gaan over hoe trainers en spelers zich kunnen verbeteren op mentaal vlak. Op basis van deze boeken begeleidt Bram meerdere spelers uit het betaalde voetbal (binnen- en buitenland) en geeft doceert zijn methodiek binnen de opleidingen van de KNVB. Zijn begeleiding en trainingen hebben als doel voetballers te leren hoe ze onder alle omstandigheden hun niveau kunnen halen.

DAVID ZONNEVELD (Specialist in motorisch leren en tactiek)
David Zonneveld speelde als voetballer bij enkele profclubs waar hij al snel het trainersvak ambieerde. Hij begon bij Telstar als videoanalist van het eerste team en behaalde al snel zijn UEFA A/B/C licenties. Naast zijn Sportmanagement studie heeft David zich gespecialiseerd in motorisch leren voor kinderen, heeft hij een groot tactisch denkvermogen en ontwikkeld hij periodiseringsplannen en jaarplanningen voor clubs en bonden.