CLUB MANAGEMENT SYSTEEM

Met het Club management systeem ontvangen alle trainers van de club een persoonlijk account. Onbeperkt inloggen op de volledige database van SoccerPLAY. Elke gebruiker heeft specifieke ‘rechten’ in het systeem. Om het makkelijk te houden zien de trainers alleen de Leerlijn trainingen van hun leeftijdscategorie/team(s). Voordeel hiervan is dat er géén complexe oefeningen worden aangeboden indien het niveau van het team hier niet aan toe is of andersom dat er te makkelijke oefenstof wordt gegeven indien de spelers meer uitdagingen nodig hebben.
Met de oefenstof en technische video’s van SoccerPLAY kun je methodisch gemakkelijk differentiëren in jouw training.

SPECIFIEKE OEFENINGEN

AANTAL GEBRUIKERS

VOORDELEN

1. De Hoofd Jeugdopleiding heeft inzage in alle accounts en kan hierbij de gemaakte trainingen beoordelen en van feedback voorzien.

2. Onbeperkt inlog voor alle trainers

3. De Club is eigenaar van de database

4. Elke trainer wordt ‘opgeleid’ in dezelfde visie

5. Betere technische overdracht in jeugdopleiding (trainingsdata ‘verhuisd’ mee met het Team, waardoor elke trainer op de hoogte is van eerder aangeboden oefenstof en verder kan waar het Team op dat moment gebleven is)

‘Dashboard’

Stel je training samen en plan deze in het Dashboard zodat de HJO van de club deze kan bekijken/beoordelen. Vanuit het Dashboard vul je tevens de aan/afwezigheid in van de spelers van jou team. Maak een Beoordelingsformulier per leeftijdscategorie met de punten die de club belangrijk vind, voeg eigen punten toe óf gebruik de punten van SoccerPLAY (techniek, tactiek, mentaal, lerend vermogen, fysiek)

‘Leerlijn’ en ‘Speler Volgsysteem’

De Leerlijn is beschikbaar voor iedereen, bekijk de training, de animaties en video’s – maak een print indien nodig – op die manier gaat elke trainer voorbereid het veld op. Het Speler Volgsysteem heeft drie mogelijkheden; 1. Testen met je team (maak een eigen test of gebruik de testen van SoccerPLAY) 2. Wedstrijdbeoordelingen 3. Specifieke beoordelingen op basis van punten: Techniek, Tactiek, Mentaal, Lerend vermogen en Fysiek.